mandag 7. januar 2013

Hu ska hete Ingeborg!

I dag gikk det ut mail til de som har meldt sin interesse for å bli med, og som jeg har mailadressen til. Det blir spennende å se hvor mange som har anledning, og om vi blir nødt til å rokere på fordelingen.

Mette og jeg var i Hellas i månedsskiftet oktober / november og skrev under på alle papirer, og nå er avregistreringen bekreftet av greske myndigheter. Gjenstår å få oppskriften på søknad om  moms-amnesti fram til vi kommer hjem til Norge, slik at vi slipper å betale moms to ganger!

Det var fantastisk å sitte på Oasis taverna i Poros da Ingeborg var overlatt til Vangelis på Vikos marine. Fortsatt behagelig varmt, turistsesongen på hell, og Mike sliten, men fortsatt i full businessmodus!

Mens vi satt der dukket det opp en båt med veteraner fra Stavanger; de hadde seilt Blue Cup. En av dem var skipperen på "Tellus", Nils, som er vår argeste konkurrent på onsdagsregattaene. Trivelig å møtes der!

For første gang på mange år brukte vi "Flying Dolphin" for å returnere til Pireus. Det går fort, men fy som det stinker diesel!

"Ingeborg i mevind" er det fulle navnet, men i dagligtale klarer vi oss med fornavnet: Ingeborg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar